Home

Een nieuw seizoen Friese Streekmarkt!

Van mei t/m oktober wordt iedere eerste zaterdag van de maand in Oldeberkoop een Friese Streekmarkt georganiseerd. Gezamenlijk bieden circa 25-30 standhouders een uitgebreid aanbod van streekproducten aan. Allemaal (h)eerlijke producten met een goed verhaal. Steeds meer mensen weten de streekmarkt te vinden en waarderen de producten en de vaak ambachtelijke wijze waarop deze gemaakt zijn. 

U vindt er een groot variëteit aan producten zoals vlees, biologische groente, gerookte vis, aardappelen, diverse soorten kaas, honing, ijs, chocolade, fruit en meel. Maar ook informatie over de streek ontbreekt niet. Dit alles aangevuld met ambachten zoals wilgentenen vlechten en spinnen. De live-muziek zorgt voor een extra stukje sfeer en blijft u de hele dag? Ook aan de inwendige mens is gedacht.

In dit negende seizoen combineren we iedere streekmarkt met een themamarkt: Buitenleven, Brocante & Vintage, Culinair Tintje, Ambachten & Creativiteit, Streekmarkt ŕ la Montmartre, Winterklaar! Iedere markt allemaal leuke gaststandhouders passend bij het thema van de markt. Een leuke workshop mag natuurlijk niet ontbreken, dus ook daar is aan gedacht! Wat dacht u van bijvoorbeeld zaadbommetjes maken, een culinaire workshop of tekenen?

 

 

De markt is geopend van 10:00 – 16:00 uur en wordt gehouden op het Appie Tjalma Plein in het centrum van het dorp tegenover Gasterij ’t Hof en Le Brocope.  Uiteraard is de entree gratis en komt u met de auto, dan kunt u deze parkeren op het evenemententerrein De Doevekaampe, wat op loopafstand van de markt ligt.

Kom kijken, proeven, kopen en genieten!